Család

Műtétbe is elkísérte sérült mamáját a koalabébi – videó

Itt egy újabb bizonyíték, hogy anya és gyermeke az állatvilágban is elválaszthatatlanok! Ez a cuki koala például egy percre sem engedi el beteg anyukáját, aki kis híján az életét áldozta kicsinyéért.

 A koalamama, Lizzie, és csemetéje, az 5 hónapos Phantom, az ausztrál autópályán szenvedtek autóbalesetet. Anyukát és kicsinyét elütötte egy autó, de hála a koalamama lélekjelenlétének, a koalabébi sérülés nélkül megúszta a balesetet.

Még a műtőbe is elkísérte sérült mamáját a koalabébi - videó

 Lizzie ugyanis egész testével védte Phantomot, akinek így semmi komoly baja nem lett. Anyukája viszont majdnem belehalt az életmentő akcióba: a tüdeje összeomlott, és komoly feji sérüléseket szenvedett. A koalákat egyből kórházba vitték, ahol Lizzie-nek azonnali műtétre volt szüksége. Csak egy bökkenő akadt: kicsinye nem akarta elereszteni sérült mamáját. Az orvosoknak azonban nem volt idejük ezzel foglalkozni, így megműtötték a koalamamát – miközben az imádni való koalabébi végig rajta csüngött.  

Forrás: Damn

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top