Család

100. szülinapján lett koszorúslány a nagyi

Az idős hölgy maga ajánlotta fel, hogy koszorúslány lesz, és az esküvői előkészületekben is aktívan részt vett.

A brit Vita Cresswell és vőlegénye, Gary úgy döntöttek, hogy az esküvőjüket az ara nagymamája, Martha századik születésnapján, 2016. április 8-án tartják meg. Amikor a nagyi megtudta a dátumot, csak annyit kérdezett: akkor én leszek a koszorúslány, ugye?

A jegyespár pedig arra gondolt: miért is ne?

Századik születésnapján lett koszorúslány a nagyi

Martha nagyi pedig, ahogy egy koszorúslányhoz illik, már az esküvői előkészületekben is aktívan részt vett. Ő választotta ki a dalokat a szertartásra és a menüt a fogadásra.

A szertartáson a lelkész is megemlítette a nagymama születésnapját, a násznép pedig később elénekelte neki a Happy Birthday-t.

Bár a menyasszony aggódott egy kicsit, nehogy elvegye a nagyijától a reflektorfényt ezen a mindkettejük számára különleges napon, az idős asszonyt nem kellett félteni. Mosolygott, énekelt és integetett, végig a ceremónián.

Mi pedig csak azt kívánjuk a nagymamának és unokájának, hogy még jó néhány születésnapot és házassági évfordulót ünnepelhessenek együtt.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top