Család

Lekövérezte az orvos a kismamát, pedig tüdőembóliája volt

Embertelen módon bánt az orvos egy kismamával egy magyar kórházban. Nem ismerte fel, hogy tüdőembóliája van, ehelyett durva szavakkal lekövérezte.

Egy 35 éves kismama, Némedi Ibolya a terhessége 30. hetében úgy érezte, hogy nem kap levegőt, emellett az arca is puffadni kezdett. A terhesgondozóból a szülészetre küldték, ahol az orvos minősíthetetlen módon bánt vele. Lekövérezte a nőt, és azt mondta neki, hogy “ha nem zabálna sonkát szalonnával, akkor nem így nézne ki” – számolt be a felháborító esetről a Blikk.

Az orvos fogyókúrát javasolt a 75 kilós kismamának, aki hiába mondta, hogy néhány héttel korábban még nem így nézett ki.

Ezt követően a szüleihez ment, náluk kezdett vért hányni, ekkor hívtak hozzá mentőt. A kórházban kiderült, hogy tüdőembóliája van, és a bal oldali szívkamrája is megnagyobbodott.

Ibolya kislánya végül Budapesten született meg, újra kellett éleszteni, de már az anya és a baba is jobban vannak.

A nő nem mer perelni az őt ért embertelen bánásmód miatt, a levélre pedig, amit a kórháznak írt ahol lekövérezték, nem kapott választ.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top