Család

Csak akkor tűnt fel neki, hogy terhes, mikor már megszült

A 22 éves lány azt hitte, menstruációs görcsök kínozták, aztán megszült.

Sem reggeli rosszullét, sem nagy pocak nem utalt arra, hogy a 22 éves Klara Dollan terhes. Egy reggel épp az első napját kezdte meg új munkahelyén, és bár reggel még azt hitte, ez lesz a nap legnagyobb eseménye, estére már egészséges kislánynak adott életet.

Dollan tablettát szedett egyébként, és bár gyanús volt neki, hogy nem jött meg a menstruációja, elengedte a dolgot. Amikor a elkezdte a szokatlan fájdalmat észlelni, azt hitte, csak különösen durva menstruációs görcsökről van szó. Otthonában a mosdó és a szoba között járkált kínjában, a rémes fájdalomtól már sikítania kellett. Szomszédja sietett segítségére, ekkor Dollan már vérzett is, és ahogy visszaemlékezik “erős késztetés érzett rá, hogy nyomjon”.  A szomszéd ekkor vette észre a kisbaba fejét kibukkanni a nő lábai között.

Csak akkor tűnt fel neki, hogy terhes, mikor már megszült

Dollan végül egészséges kislányt szült, és nagyon boldog a kisbabájával. Állítólag egy ilyen, látványos jelek nélküli terhesség gyakran észrevétlen maradhat az elfoglalt nők esetében.

Forrás: DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top