Család

Még születése előtt megmentette anyja életét a kisbaba

Ha nincs a másfél napos vajúdás, talán sose derül fény a kismama agytumorára!

 Catherine Dell sokat köszönhet kisbabájának: bár a vajúdás idegőrlő, a szülés pedig nehéz volt, a kislány megmentette a nő életét. 

 A kismama extra hosszú, 38 órás vajúdás után, császármetszéssel adott életet kislányának. A műtét után azonban egyből agyvérzést kapott. Így derült fény arra, hogy az agyában egy golflabda méretű tumor fejlődött ki.

Még születése előtt megmentette anyja életét a kisbaba

Catherine utólag azt mondja, semmi jelét nem érezte a 4 cm átmérőjű tumornak: nem fájt a feje, és nem voltak sem látás-, sem hallásproblémái. Ha nincs a 38 órás vajúdás, talán még jó ideig nem fedezik fel a tumort ami pedig végzetes is lehetett volna.

Még születése előtt megmentette anyja életét a kisbaba

Az orvosok szerint a vajúdással járó fájdalmak és kimerültség tette a nőt kiszolgáltatottá a tumorral szemben. Addig a teste ellenállt, de most megadta magát a legnagyobb szerencséjére! Hiszen így egyből el tudták távolítani a tumort, és Catherine boldogan élvezheti a kismamaságot!

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top