Család

Okosan fektess be gyermeked jövőjébe!

Szülőként mindenkit foglalkoztat gyermeke jövője, néhányan még féltik is a lurkókat a felnőttkortól. A fogas kérdésre a megoldást minden családban másképp keresik: van, ahol a taníttatásra helyezik a hangsúlyt, mások a praktikus élettapasztalatok megszerzését tartják fontosnak. Szerencsére ma már ennél direktebb módon is könnyebbé tehetjük gyermekünk fiatal felnőttkorát.

Az összes családi kupaktanácsnak, jövőt érintő döntésnek egy a célja: megkönnyíteni a felnőtté válást, a helytállást a nagybetűs életben. Saját bőrünkön tapasztaltuk meg, hogy majdnem minden életkezdést beárnyékol a lakhatás kérdése. Nyomasztó mennyiségű pénzre van szükség egy saját otthon megteremtéséhez, a lakásbérlés havi díjai pedig ablakon kidobott pénznek tűnnek. Kérdés, hogy a jövő fiataljainak is szembesülniük kell-e ezekkel a nehéz kérdésekkel?

Okosan fektess be gyermeked jövőjébe!

A Fundamenta FundiMini Gyerekszámlát választó szülők elsősorban gyerekeik életkezdését szeretnék megkönnyíteni, és ebben a kamatadó-mentesség, illetve az állami támogatás is nagy segítséget jelent. Erre a lakástakarék-számlára ugyanazok a kedvező feltételek vonatkoznak, mint a Fundamenta lakásszámláira, de jellemzőit a gyerekes családok igényeire szabták. Ezért hosszúak a futamidők, és mire lejárnak, a FundiMini Gyerekszámlán akkora összeg gyűlhet össze a befizetésekből, kamatokból és az állami támogatásból, ami már lehetővé teszi, hogy a felcseperedő lurkó önálló otthonteremtésbe kezdjen.

Ráadásul a Fundamenta minden új gyerekszámlához most FundiMini Okosperselyt® ad, ami nemcsak izgalmas ajándék a gyerekeknek, de pénzügyi tudatosságukat is fejleszti. Így miközben nő a megtakarításod, gyermeked is megismerheti a takarékoskodás előnyeit.
Ha pontosan látni szeretnéd, hogy az állami támogatás, a kamatok és megtakarításod milyen összeget eredményeznek az elkövetkező évek során, próbáld ki a kalkulátort!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top