Család

Szívszaggató fotó: felesége halála után újszülött kislányát dajkálja az apuka

A kismama a császármetszés közben fellépő komplikációk miatt vesztette életét. Férje egyedül kénytelen felnevelni várva-várt gyermeküket.

Azt, hogy pontosan mi okozhatta az ausztrál kismama, Amanda Sheppard halálát, egyelőre még az orvosai is csak találgatni tudják. A fiatal nő egy problémamentes terhesség végén, a napokban feküdt kórházba, hogy – ahogy abban előre megállapodtak az orvosával – császármetszéssel világra segítsék első gyermekét. Csakhogy a rutinbeavatkozás közben súlyos komplikációk léptek fel, Amanda életét pedig nem lehetett megmenteni – írja az ausztrál Courier Mail című lap. 

Miközben a család és az orvosok a boncolás eredményére várnak, hogy bebizonyosodjon, halálát embólia okozta, a család barátai létrehoztak egy GoFundMe oldalt Amanda férjének, Glennek, és újszülött kislányának, Willának.

“Ennek kellett volna a legszebb, legboldogabb pillanatnak lenni az életükben. De Amanda elment, és magukra hagyta őket. Itthagyta újszülött gyermekét és szerető férjét” – írta Teagen Govaars, az oldal létrehozója. A barát hozzátette azt is, Glennt nagyon megviselte imádott felesége elvesztése, így most újszülött kislányukból próbál erőt meríteni a folytatáshoz.

Szívszaggató fotó: felesége halála után újszülött kislányát dajkálja az apuka

“Nehéz időszak ez most neki, és nekünk mindannyiunknak is, akik ismertük Amandát. Hogy valamelyest megkönnyíthessük, úgy döntöttünk, létrehozunk a családnak egy GoFundMe-oldalt, hogy ezekben a nehéz időkben legalább az anyagiak miatt ne kelljen aggódniuk. Annyi pénzt szeretnék gyűjteni, amennyit csak lehetséges, hogy megkönnyítsem Glennek a következő néhány hónapot.”

És úgy tűnik, Teagen kezdeményezése sikerrel jár majd: az adományozó oldal alig két nap alatt több mint 22 ezer dollárt gyűjtött a magára maradt apukának és gyermekének. 

Olvass még többet újszülöttekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top