Család

Kutyás takarítás a Szabadság téren

Ismét figyelemfelkeltő takarítást szerveznek a belvárosi kutyások, mert őket zavarja leginkább a fel nem szedett kutyagumi.

Az EB OVO Egyesület figyelemfelkeltő akciója immár hagyomány: idén 7. alkalommal takarítják ki a felelős gazdik a belváros egyik legszebb terét, a Szabadság teret.​ A szervezet már hat éve dolgozik azon, hogy a városi békés együttélést segítse.

Az egyik mindennapos konfliktusforrás kutyatartók és nem kutyások között a kutyapiszok. Az EB OVO csapata szerint is a gazdi feladata feltakarítani a kutyája után. Az egyesület által kidolgozott etikai kódex első pontjában is az szerepel, hogy a kutyatartók önként takarítsák el a kutyájuk után a piszkot.

Kutyás takarítás a Szabadság téren

Az EB OVO csapata a kutyázás jó oldalára kívánja felhívni a figyelmet a tavaszi nagytakarítással azáltal, hogy eltüntetik a kevésbé jó oldalát: az otthagyott kutyagumit. A cél annak elérése, hogy minden gazdi felszedje a saját kutyája után a szemetet. 

Az EB OVO Egyesület mindenkit szeretettel vár április 24-én, vasárnap délelőtt 11 órától délután 13 óráig tartó rendezvényére az V. kerületi Szabadság térre! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top