Család

Az anyaság “legrosszabb részéről” tett közzé posztot – netes sztár lett

A háromgyerekes édesanya sokáig gondolkodott, hogy megossza-e a fotót, amit ötéves kisfia készített róla. Végül a posztolás mellett döntött, a kép pedig megállíthatatlanul terjed.

Kelli Bannister rettenetes heteken van túl. Nemrég három kisgyermeke közül az egyik hazavitt egy vírust, amit hamarosan az egész családja elkapott. Többek között 20 hónapos kislánya, Summer is, aki aznap reggel csúnya köhögésrohammal ébredt. Az anyuka azt mondja, a szíve szakadt meg, mikor meglátta, milyen állapotban van kislánya.

“Az ösztöneim azt súgták, az lesz a legjobb megoldás, ha beállok vele a zuhany alá. Szerencsére a meleg víz és az ölelésem gyorsan megtették hatásukat: Summer alig néhány perc múlva teljesen megnyugodott” – írta abban a Facebook-posztban, ami mióta közzétette, vírusszerűen terjed. A szöveghez Kelli mellékelt egy fotót is arról, ahogy a zuhany alatt Summert öleli. A megható, fekete-fehér kép különlegessége, hogy azt Kelli ötéves fia készítette.

 

Sokáig töprengtem, megosszam-e a fotót, vagy ne. Végül azért döntöttem a posztolás mellett, mert ez valami igaz. Egyike az anyaság legborzasztóbb pillanatainak, amin minden édesanya keresztülmegy előbb-utóbb.

Kelli hozzátette, senki és semmi nem tudta őt felkészíteni arra az érzésre, ami akkor keríti őt hatalmába, amikor a gyermekei megbetegszenek. “Minden sejted azt kívánja ilyenkor, hogy a babád meggyógyuljon. Minden sírás, minden könnycsepp kiszakít egy darabot a szívedből, míg végül a lelked legmélyén már azt kívánod, bárcsak te szenvedhetnél helyette.”

Nem sokkal azután, hogy Kelli közzétette a kisfia által készített képet, a fotó vírusszerűen terjedni kezdett. A több ezer lájk és megosztás mellett Kelli rengeteg hozzászólást is kapott, főként szülőktől, akik dicsérték őt őszinteségéért és azért, mert felhívta a figyelmet egy olyan dologra, amiről általában mindenki mélyen hallgat. Sokan az aggodalmukat fejezték ki a gyerekek és főleg Summer miatt. Őket Kelli kommentben igyekezett megnyugtatni. Néhány órával az eredeti poszt után elárulta, Summer már sokkal jobban van, és hogy úgy érzi, már túl van a nehezén.

 Olvass még több cikket az anyaságról az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top