Család

Munkából hazafele veszett nyoma a 18 éves lánynak

A 18 éves kartali Budai Tímea 2016. április 14-én tűnt el.

A fiatal lány kollégái elmondása szerint az éjszakai műszakból hazafelé tartva, Aszódnál leszállt a buszról, azóta nem ad magáról életjelet.

Budai Tímea 176 centi magas, kb. 50 kiló, vékony testalkatú, a szeme barna, a haja festett fekete.

Eltűnésekor okker színű bőrkabátot, farmernadrágot, fehér, kapucnis pulóvert, gyöngyökkel díszített vászoncipőt és szürke válltáskát viselt. Telefonja, iratai nála vannak – olvasható ez Eltűnt emberekért Facebook-csoport oldalán.

Eltűnt Budai Tímea
Budai Tímea
Fotó: Facebook

A legfrissebb információk szerint Tímea vélhető tartózkodási helye a budapesti Puskás Ferenc Stadion (volt Népstadion) és környéke.

Aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 107 vagy 112 számon, az ingyenesen hívható telefontanú számát: 06-80-555-111. Bejelentést tehet továbbá a gödöllői rendőrkapitányságon vagy bármelyik rendőri szervnél, valamint a 0-24 órában hívható 06 708817268-as számon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top