Család

Óriásplakáton keres férjet a 45 éves szűz

Miután a társkereső oldalak és ügynökségek nem jöttek be, egy thai szűz merész ötlettel állt elő: óriásplakáton keres magának férjet.

Egy thai színésznő, Aranya ‘Pui’ Pathumthong kibérelt egy óriásplakát-felületet Bangkokban, melyre saját magáról rakatott ki egy fehérneműs fotót a következő szöveggel: “40 éves és szűz. Pui Aranya férjet keres. Hadd legyen meg egyszer, mielőtt meghalok.” Alá pedig kiíratta a telefonszámát is.

A nő, aki hazájában főleg B-kategóriás tévésorozatokban szerepelt, valójában egyébként már 45 éves, és saját bevallása szerint kétségbeesetten szeretne férjet találni magának, akivel végre elveszthetné a szüzességét. Korábban társkereső oldalakon és ügynökségeknél is próbálkozott, de kudarcot vallott, ezért döntött az óriásplakát mellett. Azt állítja, hogy a párkeresésnek ezt a formáját teljesen komolyan gondolja.

Óriásplakáton keres férjet a 45 éves szűz

A helyi rendőrség azonban nem támogatja a nő szándékait. A hirdetést kihelyező ügynökséget az obszcén tartalom miatt megbírságolták, és levetették velük a plakátot. Aranyát a rendőrök még ez után hallgatják majd meg a motivációival kapcsolatban.

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top