Család

Egy fiú fenekébe csípett a 12 éves lány, letartóztatták

Rabosítottak egy 12 éves floridai kislányt, amiért belecsípett egy iskolatársa fenekébe.

A kislány szerint, amit tett, elterjedt viccelődési forma az iskolában, ahová jár. Egyébként már megbánta a tettét, amit bántalmazásként fognak fel a hatóságok.

A lány apja ki volt akadva az eseten: “Úristen, hová tart ez a világ? Ő csak egy gyerek, aki pont úgy viselkedett, ahogy a 12 évesek szoktak.”

Az áldozat anyja ezzel nem ért egyet. A lányt az iskola felfüggesztette, de az anya azt szeretné, hogy büntessék is meg bántalmazásért, noha a fia állítólag nem ezt szerette volna elérni. A kislány azzal kerülheti el a büntetést, ha részt vesz egy javító programban, aminek része némi közmunka és drogteszt is.

A kislány apja némileg pikírten felajánlotta a fiát szerinte túlvédő nőnek szülői segítségét: “Sajnálom, hogy a lányom belecsípett a fia fenekébe. De sajnálom magát is, mert láthatóan segítségre van szüksége ahhoz, hogy engedje a gyerekét gyereknek lenni. Talán még barátokat is szerezhetne az a kölyök.”

Forrás: foxnews.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top