Család

Egy mosómedve hozta vissza az életkedvét egy beteg lánynak

Mielőtt megismerte Codyt, a mosómedvét, a 24 éves lány a házból sem mert kimenni.

Teljesen új fejezet kezdődött a súlyos beteg Kasey Valentine életében azzal, hogy befogadott egy mosómedvét. A számtalan súlyos betegséggel küzdő fiatal lányt szinte állandóan fájdalmak gyötrik, dolgozni sem tud már. Betegségei miatt szélsőségesen elszigetelődött, végül olyan szorongás lett úrrá rajta, hogy kilépni sem mert otthonról.

Angliában nem tilos házi kedvencként tartani mosómedvét, bár nem is nagyon javasolják. Codyt előző gazdájától mentette meg Kase, aki nem akarta már a mosómedvét, mert rájött, hogy – meglepetés! – sokat kell vele foglalkozni. A lány az interneten pillantotta meg jövendő kedvencét, és azonnal úgy döntött, befogadja. “Mindig is kedveltem a mosómedvéket, a betegségem előtt egzotikus állatokkal foglalkoztam” – árulta el Kasey.

Kasey és Cody elválaszthatatlanok lettek
Kasey és Cody elválaszthatatlanok lettek

Kasey korábban ki sem tette a lábát a házból, de ma már minden nap sétálni viszi Codyt. Még boltba is együtt járnak, a járókelők nem kis derültségére. És bár az ő életét mindenestül megváltoztatta, Kasey mégsem ajánlja mindenkinek a mosómedve tartását, mert ez az állat rengeteg figyelmet és törődést igényel, és egyedül hagyni sem nagyon lehet, mint egy kutyát vagy egy macskát, mert garantáltan lebontja a házat.

Forrás: thedodo.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top