Család

Lábon szúrta feleségét az erőszakos férj

A ceglédi rendőrök őrizetbe vették a 28 éves gyanúsítottat.

Testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Zs. Gyula 28 éves abonyi lakos ellen.

A férfi 2015 szeptemberéről kezdődően rendszeresen bántalmazta a vele egy háztartásban élő feleségét. Az asszonyt több alkalommal különböző használati tárgyakkal dobálta meg és egy késsel megszúrta a lábát. A nő ennek következtében könnyű sérüléseket szenvedett – számolt be a police.hu.

 A férfit a ceglédi rendőrök – az elsődleges nyomozási cselekmények elvégzését követően – 2016. március 11-én 13 óra körüli időben elfogták és a Ceglédi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A nyomozóhatóság előterjesztést tett Zs. Gyula előzetes letartóztatásának elrendelésére. Ellene a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top