Ekkora szerencséje is csak egyszer lehet valakinek!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Ha a macskáknak kilenc életük van, egy ekkora szerencséért cserébe legalább kettőt érdemes felszámolni.
2016. 03. 05. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Óriási szerencséje volt annak a pici cicának, akire egy teljesen elhagyatott, régóta üresen álló, viszont hatalmas kórházépületben bukkant rá a fotós Joshua Gold. A férfi szeret elhagyatott épületeket fotózni, így került egyik este a New York-i Leonard Kórház épületébe, ahol már régóta az enyészet az úr.

Ahogy befelé araszolt az épületben, egyszer csak keserves sírás ütötte meg a fülét a harmadik emelet irányából. Mivel nagyon úgy hangzott, mintha egy állat nyüszítene segítségért, a férfi habozás nélkül a bajba jutott jószág keresésére indult.

A nap már lemenőben volt, ami nehezítette a férfi dolgát. De nem adta fel. Hajnali három felé végül egy létrával tért vissza a kórházba, és akkor végre megtalálta a hang forrását: egy kölyökmacska esett csapdába egy üregben, az egyik fal mögött.

Itt lapult a cica
Itt lapult a cica

A négyhetes, gyönyörű cica megmentőjétől a kórház után a Leonard nevet kapta. Hogy hogyan kerülhetett egy ilyen óriási épület egyik emeleti zugába, az rejtély, de hogy még itt is sikerült megmentőre találnia, az tipikus macskamázli.

Forrás: thedodo.com

Címkék: kórház macska talált
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus