Család

Otthonából tűnt el a 87 éves néni – nagy erőkkel keresik

A hajdúböszörményi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Kocsis Józsefné eltűnése ügyében. A 87 éves néni 2016. március 1-jén 18 óra 50 perc körüli időben hajdúböszörményi otthonából ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott életjelet magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre – írja a police.hu.

Kocsis Józsefné körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú. Eltűnésekor zöld színű fejkendőt és fehér színű mellényt viselt.

police.hu
forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható idős nőt látta, hollétéről vagy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságon (Hajdúböszörmény, Kossuth utca 2. szám), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-52/457-040-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top