Család

Megszenvedte a próbaterhességet a kíváncsi férfi

Borzalmasan izzadt és mindenbe beleütközött az a fiatal író, aki kilenc hétig hordott álhasat, hogy kipróbálja, milyen lehet a terhesség.
Ekkora hassal járt Benjamin Percy Fotó: CQ
Ekkora hassal járt Benjamin Percy
Fotó: CQ

“Nagyon esetlennek éreztem magam – írta később a tapasztalatokról 33 éves férfi a CG magazinban –, beleütköztem a falba, az asztalba, az ajtófélfába, és rettentően izzadtam. A ruháim sem jöttek rám.” A 33 éves író egy japán professzortól kapta ajándékba az álhasat, amit 9 hónap helyett 9 hétig tesztelt, de egyáltalán nem élvezte, még a szexet is beszüntették a feleségével.

Ez még semmi!

A férfit legjobban az lepte meg, ahogy a nőismerősei fogadták a kísérletet. Arra számított, hogy megdicsérik majd az erőfeszítésért, ehelyett inkább csak a hiányosságokat sorolták. Kifogásolták, hogy hiába próbálkozik az álhassal, így sem tapasztalja meg azt, hogyan feszül egy terhes nő melle, hogyan dagad a bokája, viszket az egész teste, és érez állandó kényszert arra, hogy kimenjen a vécére. Volt, aki azt javasolta, hogy hordjon bokasúlyokat, és hemperegjen meg csalánban.

A szex- és alkoholmegvonás mellett az viselte meg legjobban az újságírót, ahogyan a vadidegen emberek viszonyultak hozzá. Bár terhes férfiként nagyobb feltűnést keltett, mint egy kismama, most átélhette, mit állhatott ki a saját felesége, amikor vadidegen emberek mentek oda hozzá, hogy kérdezés nélkül rátehessék a kezüket a hasára. “Ilyenkor kedvesen tűrt és mosolygott, mert már tudta, amit én még nem, hogy egy terhes nő rögtön közösségi tulajdonná válik” – vonta le a tanulságot.

A következő álhas rugdosni is fog

A professzor most egy továbbfejlesztett változaton dolgozik, ami ugyanúgy rugdos, mint egy baba, de meg is lehet nyugtatni egy kis simogatással. A fejlesztés célja az, hogy minél több férfi megérthesse, min mennek keresztül a terhes nők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top