Megszenvedte a próbaterhességet a kíváncsi férfi

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Borzalmasan izzadt és mindenbe beleütközött az a fiatal író, aki kilenc hétig hordott álhasat, hogy kipróbálja, milyen lehet a terhesség.
2016. 02. 26. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Ekkora hassal járt Benjamin Percy Fotó: CQ
Ekkora hassal járt Benjamin Percy
Fotó: CQ

„Nagyon esetlennek éreztem magam – írta később a tapasztalatokról 33 éves férfi a CG magazinban –, beleütköztem a falba, az asztalba, az ajtófélfába, és rettentően izzadtam. A ruháim sem jöttek rám.” A 33 éves író egy japán professzortól kapta ajándékba az álhasat, amit 9 hónap helyett 9 hétig tesztelt, de egyáltalán nem élvezte, még a szexet is beszüntették a feleségével.

Ez még semmi!


A férfit legjobban az lepte meg, ahogy a nőismerősei fogadták a kísérletet. Arra számított, hogy megdicsérik majd az erőfeszítésért, ehelyett inkább csak a hiányosságokat sorolták. Kifogásolták, hogy hiába próbálkozik az álhassal, így sem tapasztalja meg azt, hogyan feszül egy terhes nő melle, hogyan dagad a bokája, viszket az egész teste, és érez állandó kényszert arra, hogy kimenjen a vécére. Volt, aki azt javasolta, hogy hordjon bokasúlyokat, és hemperegjen meg csalánban.

A szex- és alkoholmegvonás mellett az viselte meg legjobban az újságírót, ahogyan a vadidegen emberek viszonyultak hozzá. Bár terhes férfiként nagyobb feltűnést keltett, mint egy kismama, most átélhette, mit állhatott ki a saját felesége, amikor vadidegen emberek mentek oda hozzá, hogy kérdezés nélkül rátehessék a kezüket a hasára. „Ilyenkor kedvesen tűrt és mosolygott, mert már tudta, amit én még nem, hogy egy terhes nő rögtön közösségi tulajdonná válik” – vonta le a tanulságot.

A következő álhas rugdosni is fog


A professzor most egy továbbfejlesztett változaton dolgozik, ami ugyanúgy rugdos, mint egy baba, de meg is lehet nyugtatni egy kis simogatással. A fejlesztés célja az, hogy minél több férfi megérthesse, min mennek keresztül a terhes nők.

Olvass tovább

Hozzászólások

annácska2009 2013-02-26 23:47

Akkor lenne hiteles a következő álhas,ha gyomorégést is imitálna,rugdosná a bordáit,nyomná a gyomrát és beleit,valamint napok kérdése és kifejlesztik a kütyüt,ami minden reggel megokádtatja a kísérletező kedvű férfinépet.
De valamit kezdjenek a mellkas tájékkal is,mert így kimarad a mellfeszülés,nehézlégzés és a hátfájdalom.
Mondjuk úgy június-július-augusztus időszakban ,35 fokban.

Anda39 2013-02-26 12:31

Ez így csak olyan, mintha valakinek nagy lenne a hasa - jó pár férfiember tudhat magáénak ekkora pocakot...

 

Törődjenek bele a férfiak: sosem fogják igazán megtapasztalni, milyen az, amikor egy nő babát vár.  

hocii 2013-02-26 10:05

Múltkor elektrosokkal próbáltak szülést imitálni. Az is nagyon hasznos kísérlet volt. Ezeknek a "kutatásoknak" egyetlen haszna, hogy be lehet kerülni a hírekbe. Valakinek biztos megéri, ha erre pénzt ad.

Nők Lapja Cafe 2013-02-26 10:05

Borzalmasan izzadt és mindenbe beleütközött az a fiatal író, aki kilenc hétig hordott álhasat, hogy kipróbálja, milyen lehet a terhesség.

Nők Lapja Café: Megszenvedte a próbaterhességet a kíváncsi férfi