Család

Macskáival kötött házasságot a kiábrándult nő

A macskaőrült nő úgy döntött, nem vár tovább a szőke hercegre, és inkább macskáit választja élete párjának.
Macskáival kötött házasságot a kiábrándult nő

 A 48 éves Barbara két cicával osztja meg otthonát, Spiderrel és Lugosival. De a viszonyuk több mint gazdi-macska viszony: hivatalosan is házasságban él a trió.

A nő egy hétéves kapcsolata végeztével jött rá, hogy igazából már megtalálta lelki társát: sőt, kettőt is talált, méghozzá macskái személyében, akikkel már 10 éve élt együtt.

Ekkor Barbara elhatározta, hogy megpecsételi a kapcsolatukat, de hiába várt volna az egyház vagy az állam beleegyezésére: talált egy marryyourpet.com nevű honlapot, ami lehetővé teszi állatok és emberek frigyre lépését (egy kisebb összegért cserébe persze).

Macskáival kötött házasságot a kiábrándult nő

A különös szerelmesek így már 2004 óta élnek boldog házasságban. Barbara ugyanúgy ünnepli az évfordulóikat, mint egy rendes kapcsolatban: a harmadikra például tetoválást készíttetett, amin mindkét kedvese nevének kezdőbetűje szerepel. 

A kérdésre, hogy mi a helyzet a hálószobában, azt válaszolta, hogy természetesen nem él szexuális életet a macskáival. A kapcsolatukra inkább spirituális élményként tekint.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top