Család

Milliókat csalt ki egy nő a netes társkeresőn megismert férfiaktól

Öt férfitól csalt ki Mária több milliót. A hiszékeny férfiakat az egyik internetes társkeresőn ismerte meg, majd különböző indokokkal pénzt kért kölcsön tőlük.

A Ceglédi Járási Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya indított eljárást csalás gyanújával N.-né B. Mária 33 éves és N. Gábor 31 éves leveleki lakosok ellen.

Néhány hónappal ezelőtt a Ceglédi Rendőrkapitányságon tett feljelentést az a férfi, akivel Mária 2015. január 29-én egy internetes társkereső oldalon ismerkedett meg. A nő álnéven regisztrált az oldalra. A 33 éves nő az ismerkedést követően nem sokkal telefonon hívta a férfit, és arra hivatkozva, hogy lerobbant az autója, pénzt kért tőle. Az ezt követő hónapokban különböző ürügyekre hivatkozva közel 3 millió forintot csalt ki a hiszékeny férfitól, a pénzt egy ismerőse bankszámlájára utaltatta.

A ceglédi rendőrség nyomozói a feljelentést követő adatgyűjtés és nyomozás után 2016. február 10-én elfogták Máriát és társát. Az eljárás közben az is kiderült, hogy a nő és 31 éves társa 2015. februárja és júniusa között más négy férfitól is hasonló módszerrel csalt ki különböző pénzösszegeket – írja a Police.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top