Család

Ezen a képen pörög most a net: melyikük lehet az anyuka?

Egyszerű szelfinek indult, mostanra viszont már az egész világ találgatja, ki kicsoda a képen.

Mikor Kaylan Mahomes a Twitter-oldalán megosztotta az ikertestvérével és édesanyjával készült közös szelfit, nem gondolta, hogy néhány nappal később a legnagyobb hírportálok – köztük a CNN – címlapján látja majd viszont. Pedig így történt, és a képet nézegetve meg is értjük, hogy miért.

A szóban forgó szelfit – amit a január 28-ai közzététel óta 18 ezernél is többen osztottak meg – Kaylan azzal a címmel osztotta meg, hogy “Anya, az ikertestvérem és én“. Csakhogy a képen három, látszólag tökéletesen egyforma nő látszik, akik inkább tűnnek hármas ikreknek, semmint egy anya-ikerlányai triónak.

Miután a kép gyorsan terjedni kezdett a világhálón, Kaylan és testvére, Kyla létrehozott egy Instagram-oldalt is, ahol rendszeresen osztanak meg képeket magukról. A legutóbbi poszt címe, “Amikor anya azt hiszi, fényképez“, pedig árulkodik arról is, hogy az eredeti fotón ki lehet az anyuka.

Forrás: CNN

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top