Család

Így köszönte meg feleségének, hogy mindent feladott gyermekükért

A nyilvános Facebook-poszttal arra szeretné felhívni a figyelmet, milyen nehéz dolguk van a gyermekükkel otthon maradó anyáknak.

“Voltak napok, mikor a munkából hazaérve nem értettem, miért mondja a feleségem, hogy fáradt. Úgy voltam vele, azzal, hogy otthon van a gyermekünkkel, és én vagyok az, aki dolgozni jár, én végzem a munka oroszlánrészét. Aztán kicsit jobban belegondoltam, mi mindent csinál, míg nem vagyok itthon, és rájöttem, hatalmasat tévedtem” – írja Facebook-posztja elején Tony Emms, egygyermekes brit édesapa az anyai önfeláldozásról.

Így köszönte meg feleségének, hogy mindent feladott gyermekükért

A férfi vallomásával egyrészt felesége előtt szeretett volna tisztelegni, másrészt fel szerette volna hívni a hozzá hasonló cipőben lévő férfiak figyelmét arra, hogy bár egész nap otthon vannak, feleségeik nem a tévét bámulják egész nap gyermekükkel a karjukon. A posztban, amit néhány nap alatt 28 ezren osztottak meg, Tony elárulja, felesége akkor kel, mikor ő, sokszor egész nap nem eszik, és hiába takarít egész nap, ez is kevés. 

“Könnyű azt mondani, mikor hazaérsz a munkából a felfordulásra, hogy anya ma megint nem csinált egész nap semmit. De legbelül tudod, hogy ez nem igaz: mert anya kidolgozta a belét is, hogy a gyermeketek vidám és egészséges legyen. Ha te is egy hozzám hasonló, friss apuka vagy, akkor mielőtt felidegesíted magad, gondolod végig mit csináltál te és mit csinált a párod. Tiszteld a gyermeked édesanyját” – írta Tony, majd hozzátette, mindennél jobban tiszteli feleségét azért, hogy mindent feladott a gyermekéért. 

Forrás: Daily Mail 
Kép forrása: Facebook / Tony Emms

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top