Család

A legjobb szexpózok hátfájósoknak

A kellemetlen hátfájás igazi hangulatgyilkos lehet az ágyban. Itt van három olyan pozíció, amivel nem a fájdalomra, hanem csakis az örömre tudunk majd koncentrálni.

1. Ha a hátfájdalmad erősebb, mikor a lábujjak felé hajolsz, vagy hosszabb ideig maradsz ülő pozícióban, próbáld ki ezt: támaszd meg magad térdeiden és a tenyereken (ne a könyökön) – így tehermentesíted a gerincoszlopot –, partnered pedig hátulról hatoljon beléd.

A legjobb szexpózok hátfájósoknak

2. Előfordulhat, hogy hátad inkább olyankor fáj, ha homorítod az alsó háti szakaszt. Ilyen esetben a legjobb megoldás a klasszikus misszionárius póz lehet egy kis csavarral, azaz csak tegyünk egy párnát a gerinc alá, amíg kényelmesnek nem érezzük a pozíciót.

A legjobb szexpózok hátfájósoknak

3. Minden hátfájósnak jó általános tanács lehet, hogy szex közben próbáljunk minden mozdulatot térddel és csípővel kontrollálni (például a lovaglópóz esetében). Ne a gerincet használjuk a mozgáshoz, próbáljuk kímélni a hátat.

A legjobb szexpózok hátfájósoknak

Forrás: Prevention

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top