Család

Intézd el ma a jövő lakásügyeit!

Ahogy az ember családot alapít, a jövőjéről nagyobb léptékben kezd gondolkodni. Ilyenkor a legtöbbünk még több késztetést érez a takarékoskodásra – ezért összegyűjtöttünk néhány további ösztönzőt ahhoz, hogy idén a késztetéstől eljuss a cselekvésig, és a megtakarítás jó szokásoddá váljék.

A rendszeres megtakarítás fontosságát nem kell hosszan magyarázni, ma már közhely, hogy a jövőre takarékoskodással lehet a legjobban felkészülni. Ha azt szeretnéd elérni, hogy tudjatok majd lakást felújítani vagy új ingatlant vásárolni, akkor lépj most, mert épp igazán kedvező feltételekkel nyitható lakástakarék-számla!

Költözéstől a gyerekek otthonteremtéséig
A lakástakarék az egyik legnépszerűbb megtakarítás Magyarországon, és nem véletlenül: otthonnal kapcsolatos célok mindig lesznek, hiszen előbb-utóbb szükségessé válik egy felújítás, egy költözés, hosszabb távon pedig a gyerekek is saját otthonra vágynak. A Lakásszámla ezekben a helyzetekben jön jól: a rugalmas feltételek lehetővé teszik, hogy ingatlanvásárlás mellett felújításra, bővítésre is felhasználhasd – az állami támogatással kiegészített – megtakarításod.

Intézd el ma a jövő lakásügyeit!

A Triplázó Bónusz elég motiváció lesz
Van még egy érvünk amellett, hogy most kezdj el lakáscélra gyűjteni: a Fundamenta az első havi megtakarításod mellé még kéthavi extra megtakarítást ír jóvá az újonnan megkötött lakásszámládon a megadott feltételek teljesítése esetén. Ez akár 40 ezer forint egyszeri extra jóváírást is jelenthet számodra. Természetesen a Triplázó Bónusz nem változtat a Fundamenta Lakásszámla előnyös feltételein: havi rendszeres befizetéseidhez betéti kamat és állami támogatás is jár, az összeg lakáscélokra rugalmasan felhasználható.

További részletek a lakásszámláról és az akcióról a http://akcio.fundamenta.hu oldalon találhatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top