Család

Sokkot kapott az apuka, amikor kiderült, hogy harmadjára is lánya lesz – vicces videó

Amikor két lány mellé egy újabb baba érkezik a családba, akkor mindenki izgatottan várja, hogy kiderüljön, mi lesz a megszülető pici neme. A Shocklee család is nagyon várta már, hogy megtudja ezt, ám az apuka reakciójára senki sem számított.

Feleségével és két kislányával várta a családfő, hogy kiderüljön, hogy az új családtag milyen nemű lesz. Az anyuka, az apuka és a két kislány még vicces videót is forgatott Justin Bieber What do you think? című dalára, amelyben azt találgatják, hogy a harmadik kistesó milyen nemű lesz.

Az anyuka meg is lepte egy bulival a férjét és a gyerekeket, ahol a torta színe árulta el a baba nemét. A videóban megnézheted az apuka reakcióját, aki sokkot attól, hogy újra kislányt hord a felesége a szíve alatt. “Nem tudom elhinni, hogy három lány mellé még egyet kapok. Mit fogok kezdeni magammal?” – fakadt ki az apuka tréfásan, de az arcára van írva, hogy az első sokk után nagyon is örült a hírnek és a kislányának. Érdemes a többi családtag arcát is megfigyelni, a gyerekek elképesztően cukin fogadják a hírt!

Még több hasonló videó az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top