Család

El sem hiszed, milyen könnyen elrabolhatják a lányodat!

A fiatal férfi a videón hamis közösségi oldali profillal mutatkozott be a 12–14 éves tinilányoknak. Mindhárom lány bedőlt neki, és simán elrabolhatták volna őket. Kettőt egyenesen a szülői házból.

Coby Persin módszere kicsit részletesebben: 15 éves fiúnak adta ki magát a huszonéves srác, hamis közösségi profilt hozott létre, megnyerő fotókkal illusztrálva, mintha tényleg fiatal lenne. Bejelölte a tinilányokat a közösségi oldalon, akik visszaigazolták, hogy ismerik. Beszélgetésbe elegyedett velük, pár napon belül találkozóra hívta őket. A szüleikkel közben egyeztetett az akcióról.

Az egyik lány a házuk melletti játszóteret adta meg találkahelyként, olyankor, amikor biztosan tudta, hogy a szülei nincsenek otthon. A második lány egyenesen a szülői házba invitálta meg. A harmadik lány simán beszállt az idegen furgonjába is pár felszínes online beszélgetés után. A legfiatalabb lány csak 12 éves volt. Éjjel nyitott ajtót egy idegennek, akinek ő maga adta meg a címüket.

A szülők tudtak a tesztről, és el se hitték, hogy az ő lányuk megadja a lakcímüket vagy ajtót nyit. Megdöbbentek, hogy mégis… De vajon nem túl kegyetlen egy ilyen teszt?

A folytatásért kattints a Világ caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top