Család

Árvíz elől menti kölykeit az ügyes kutya – megható videó

A kutyamama az árvíz közepén ragadt kiskutyáival a szájában úszik át az elárasztott területen, hogy biztonságban tudhassa kicsinyeit.

A megható videó a pár héttel ezelőtti, kelet-indiai esőzések alatt készült: a nagy esők miatt nagy területeket árasztott el a víz.

Ennek a bátor kutyának a kölykei egy elárasztott utca közepén lévő ingatag szemétszigeten ragadtak, anyjuk pedig egyesével kezdett a mentésükbe: szájába véve szállította kicsinyeit biztonságosabb területre.

A megható videó nem ér biztos véget, de a szemtanúk elmondták, hogy minden kiskutyát sikerült a partra juttatni, és a kutyamama is biztonságban partra ért.

Az indiai árvízben nem ez az egyetlen megható eset történt. Egy nő számolt be arról, hogy mikor a térd fölé érő vízben próbált átjutni, egy kutya elébe sietett, és mutatta neki az utat. A nő akárhányszor megállt, a segítőkész négylábú is megtorpant, hátrafordult, és csak együtt indultak tovább.

Kölykeit mentette az árvíz elől a cuki kutya – megható videó

Természetesen az emberek is segítettek az állatokon: rengetegen mentették a kutyák és kisállatok életét, tekintet nélkül arra, a hogy a sajátjuk vagy sem.

Kölykeit mentette az árvíz elől a cuki kutya – megható videó

Forrás: TheDodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top