Család

PlayStation helyett pénisszel dekorált fadarabot kapott a kilencéves gyerek

Nagyot csalódhatott a kisfiú, aki egy fadarabot talált a karácsonyra kapott PlayStation dobozában. Ráadásul még egy pénisz is volt rajta.

Mielőtt még bárki is felháborodna, szerencsére nem a szülők találták ki ezt az egészet, mint valami beteg tréfát, hanem valaki más. 

PlayStation helyett pénisszel dekorált fadarabot kapott a kilencéves gyerek

A kilencéves Scott Lundy elképzelhetetlenül boldog volt, amikor meglátta a PlayStation 4 dobozát – azt mondta, élete legjobb karácsonyi ajándéka az. Ám amikor kibontotta a csomagot, mindössze egy darab PlayStation méretű fát talált a dobozban, amin ráadásul egy pénisz rajza is virított az alábbi felirattal: “From cock and balls with love” (A dákótól és a golyóktól szeretettel). A család azonnal visszarohant a Target üzletbe, ahol eredetileg vásárolták az ajándékot, és végül is egészen jól jártak a dologgal, ugyanis a PlayStation kicserélése mellett még egy 100 dolláros ajándékutalványt és egy extra videojátékot is kaptak!

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top