Család

Az alacsony pasi senkinek sem kell?

Heves reakciókat váltott ki olvasóink körében Móni múlt heti levele, amelyben leírja sikertelen társkeresése történetét, és bizonytalanul bevallja, milyen elvárásai volnának egy férfival szemben, bár már maga sem tudja, hogy túl magas, vagy éppen túl alacsony a mércéje.

A levélben Móni egyetlen külsőre vonatkozó kitétele az, hogy a férfi ne legyen alacsonyabb nála. Több kommentelőnk úgy vélte, ez bizonyítja felszínességét, és méltatlanul megsérti ezzel az alacsony pasikat. Mincsimoncsi, akit kommentelőink a levélíróval azonosnak vélnek, valóban ostobaságnak tartja összejönni egy alacsonyabb férfivel.

Az alacsony pasi senkinek sem kell?

Igen, számít a magasság. Nem jó, ha a nő magasabb, idősebb vagy gazdagabb egy kapcsolatban. Az ilyesmi első hallásra hülyeségnek tűnhet, de valójában ez egy kapcsolatban kibékíthetetlen viták forrása. Csak a magasságról annyit, hogy a nők ösztönösen olyan férfiakhoz vonzódnak, aki meg tudja őket védeni, akire felnézhetnek. Ha a férfi alacsonyabb, akkor a nő nem tud rá felnézni, pedig ez fontos… és nem érzi úgy, hogy arra a férfira ő támaszkodhat, hogy baj esetén meg tudná védeni. A férfi pedig nem érzi magát eléggé férfiasnak, ha alacsonyabb a nőnél. Aki ezt nem tudja megérteni, annak javaslom a Google-t, hogy olvasson utána az emberi pszichológiának, mert én így hirtelen nem tudom most jobban elmagyarázni, megfogalmazni.

Borinak viszont jó tapasztalatai vannak az alacsony pasikkal, és tudja, mekkora sérüléseket okoz nekik, ha nem veszik őket férfiszámba.

A folytatásért kattints az Anyám, borogass caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top