Család

Ez az amerikai egyetemista nyerte az idei karácsonyi trollkodási versenyt

Egy 25 éves amerikai egyetemista rendkívül vicces ötlettel hozta zavarba rokonait és barátait, amikor különleges karácsonyi üdvözlőlapokat küldött szét.

A michigani Joshua Brassow nem végzett félmunkát: az általa szétküldött képeslapokon egy furcsa “család” látható. Joshua az apuka szerepében ölelgeti alaposan kitetovált “feleségét” mellettük pedig két, szinte már nagykorú “gyerekük” pózol. A poén: Brassow három idegent kért meg, hogy beálljanak vele a családi képekre, hogy rég nem látott rokonaival elhitesse, megházasodott és két fiúgyermek büszke (mostoha)apja lett.

Együtt a boldog (mű)család (Fotó: Joshua Brassow/Facebook)
Együtt a boldog (mű)család (Fotó: Joshua Brassow/Facebook)

“Kellemes ünnepeket kíván a Brassow család: Josh, Patty “Bone-crusher” Johnson és a fiúk, Blade és Thor” – áll a kártyán.

“Azt találtam ki, hogy idén karácsonyra teljesen összezavarom a távoli rokonaimat, és küldök nekik egy olyan képeslapot, mintha feleségül vettem volna egy kétgyerekes anyukát – írta Brassow a Facebook-oldalán. – Fura kép lesz, az biztos, garbónyakú pulóverekkel és csúnya ruhákkal. Meg szeretném döbbenteni a nagynénjeimet, nagybátyáimat és főleg a nagyszüleimet.”

Brassow-t még az ABC tévécsatorna is megkereste, akiknek a fiatalember annyit mondott: “úgy gondoltam, sokan közülük már hosszú ideje nem láttak, és biztos kíváncsiak voltak rá, hogy mi történt velem az elmúlt években”.

Az igazi Brassow családnak alighanem elég emlékezetes lesz az idei karácsony.

További cikkek vicces karácsonyi témákban az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top