Család

Magyar nők külföldön: “Ez a hely egy relaxációs kurzus”

A Girl Power! blogon rendszeresen bemutatok olyan magyar nőket, akik egyedül vagy társukkal, barátjukkal, barátnőjükkel fogták magukat, és választottak egy másik országot egy új, jobb élet reményében. Az interjúalanyok hasonló kérdéssort kapnak, persze mindegyikük személyre szóló kérdésekre is válaszol.

Legújabb interjúnk alanya Gemela Gabi, aki férjével és Fruska nevű drótszőrű magyar vizslájával utazott Északkelet-Angliába. A gyönyörű zöld területekért odavan, és hetente háromszor edzésre jár, hiszen kemény fizikai munkát végez, mint mondja, kell az edzettség. Az első munkát, amit felajánlottak neki, visszautasította, mert meztelenül kellett volna takarítania. Most már több – nem meztelenkedős – munkája is van, és férjével azt tervezik, Angliában öregszenek meg. Gabi boldog és elégedett az életével.

Jelenlegi országod és városod:
Északkelet-Anglia és Darlington. Ezt szerintem fontos kihangsúlyozni, mert sokan úgy gondolják, hogy Anglia csak Londonból áll, és hogy a magyarok csak Londonba vándoroltak ki.

Magyar nők külföldön: “Ez a hely egy relaxációs kurzus

Hogyan és miért kerültél oda, ahol most vagy?
2013 januárjában érkeztem. Addig csak térképről ismertem a szigetországot. “Anglia-szűz” voltam. Férjemmel élek itt, aki korábban már több évet élt ebben a városban. Ő is magyar.

A folytatásért kattints a Girlpower cafébogra!

Olvass még többet a külföldi magyarokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top