Család

Több rendőrrel találkozhatunk karácsonyig

Fokozott közúti ellenőrzésre kell számítani, és több rendőr lesz a vásárok, bevásárlóközpontok környékén. Adventi időszakban ugyanis megemelkedik a zseblopások, autófeltörések és balesetek száma.

Az adventi időszakban a rendőrség biztonságérzetünk javítása érdekében kiemelt figyelmet fordít a különböző bevásárlóközpontok, üzletközpontok helyszíneire, piacokra, pályaudvarokra, pénzintézetekre, és más olyan, nagy tömegeket vonzó helyekre, helyszínekre, ahol nagyobb eséllyel lehetünk vagyon elleni jogsértés áldozatai. Ezen kívül a rendőrség fokozott figyelmet fordít az autópályákon és az autóutakon a forgalom segítésére és ellenőrzésére is – írja az inforadio.hu.

Az ünnepek alatt a vendégmunkások hazautaznak, élénkebb személyforgalomra vagy akár torlódásokra lehet számítani a közúti határátkelőhelyeken. A rendőrség a korábbi évekhez hasonlóan azonban felkészült az utasforgalom kezelésére és a határforgalom ellenőrzésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top