Család

A személyi edzője miatt dobta a férjét az 50 éves nő

Az 50 éves nő, aki férjét lecserélte a személyi edzőjére, azt mondja, soha nem volt még ennyire boldog. Szerelme abban is segít neki, hogy testét olyanra formálja, amilyen a húszéveseknek sincs.

A most 50 éves Pamela 2009-ben kötött házasságot Vince-szel, akit két évvel később az 58 éves, személyi edző, Ray miatt dobott. Az asszony és férje 2010 februárjában Spanyolországba költözött, másfél év után már gyengéd érzelmek fűzték a személyi edzőként tevékenykedő férfihez. Innentől nem volt visszaút, elvált férjétől, nyitott egy saját fitnesztermet, és Ray új párja lett.

A szerelmesek mindennap együtt edzenek, és Pamela állítása szerint még soha nem volt ilyen boldog. Már az első találkozásnál elbűvölte őt a sportos férfi. És annak ellenére, hogy exférje magasabb a trénernél, Ray izmai azonnal levették a lábáról, hiszen Pamelát mindig is vonzotta a kigyúrt test látványa.

Az asszony maga is meglepődött az érzésein, hiszen boldog házasságban élt, és esze ágában sem volt férjétől elválni. De amikor a személyi edző betoppant életébe, szempillantás alatt megváltozott minden. Innentől már tudta, élete hátralévő részét Ray-vel akarja tölteni. Érzéseit a férfi viszonozta, így Vince-szel csendben elváltak.

A közös személyi edzések látható eredményt hoztak Pamela testén. Az 50 éves nő remek formában van Ray szakmai hozzáértésének köszönhetően. Te mit gondolsz?

A személyi edzője miatt dobta a férjét az 50 éves nő

Olvashatsz még cikkeket személyi edző témában az NLCafén

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top