Család

Jóga ordító gyerekekkel – létezik ennél jobb?

Igen, igen, ez egy teljesen új pozíció, amit célom szabadalmaztatni. Kell hozzá egy fogzó gyerek, és még minimum kettő hasonló korú, akik sírásra könnyen rávehetőek, és kell egy nagyobb, aki meg értetlenül néz.

Szóval mentünk jógázni. Alíz egész nap nyafi volt, jön a foga megközelítőleg 2 hónapja, legalábbis én ezzel magyarázok minden értelmes emberi aggyal megmagyarázhatatlan hisztit. 🙂 Elvittem előbb sétálni, hátha alszik egyet ezen a kellemes őszi napon, és nem lesz annyira hisztis, na de ez nagyon naiv volt a részemről. Elaludt ugyan, de csak az utolsó 10 percben, nem akartam felébreszteni, de mintha megérezte volna, hogy a stúdió közelében vagyunk, és azonnal kipattant a szeme. Ez még nem is lett volna gond, de fogalmazzunk úgy, hogy nem mosolyogva ébredt.

Ekkor meglátta Marcit, akivel nem találkozott egy hónapja, szóval már az is meglepő, hogy megismerte, bár lehet, hogy csak a piros pulóvere tetszett neki 🙂 De a lényeg a lényeg, elkezdett mosolyogni. Bementünk a terembe, és jött az örök szerelem, Beni. Aki azonnal odakúszott, és Alíz már formában is volt. Közös erővel legyőzték Beni zokniját és megfelelő mértékben összenyálazták. Kemény munka volt, és igazi csapat teljesítmény.

A folytatásért kattints az Alíz csodaországban caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top