Család

A szerető úgy gondolja, szívességet tesz a feleségeknek

A 45 éves, nagyon csinos nő számtalan férfi szeretője volt már, aki úgy gondolja, a szerepe annyi, hogy segít egyben tartani a házasságokat, vagyis a férjek elcsábításával valójában szívességet tesz a feleségeknek.

A 45 éves Gweneth Lee számtalan házas férfi szeretője volt már. Kapcsolatai általában hosszú távúak, és úgy hiszi, a titkos románcokkal nem rombol, hanem épp ellenkezőleg, segít a családokat egyben tartani.

A pénzügyi tanácsadóként dolgozó nő állítja, szeretői többsége megismerkedésük előtt már erősen fontolgatta, hogy elhagyja feleségét. A megcsalt nők többsége elfogadja férje hűtlenségét, mert a feleségek évek óta nem akarnak a párjukkal lefeküdni. Ráadásul ezek a nők tisztában vannak vele, ha férjük nem léphet félre, elhagyja őket. Márpedig inkább vállalják a megcsalást, mintsem azt, hogy darabjaira hulljon a családjuk.

Gweneth és az épp aktuális férj a viszonyt mindig nagyon diszkréten folytatják, a szeretőnek nem áll szándékában senkit sem megbántani, sőt épp ellenkezőleg, úgy gondolja, a házasság miatta működik.

Gwenethtel a kapcsolatot saját internetes oldalán keresztül vehetik fel a szeretőre vágyó férfiak. A londoni Chelsea negyedben élő nő 10 évvel ezelőttig boldog házasságban élt, férje, az üzletember, Robert akkoriban halt meg rákban. Valójában barátai biztatására lépett ilyen módon tovább. Szeretői tehetős, magasan kvalifikált üzletemberek, akik feleségük mellett még vágynak egy kis szórakozásra.

A szerető úgy gondolja, szívességet tesz a feleségeknek

További szerető témájú cikkek az NLCafén

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top