Család

Elvált pasi, nevelt gyerek? Írd meg történeted!

Mindig nagy örömmel fogadom az olvasói leveleket, és rendre közre is adom őket, ha arra a feladó engedélyt ad. Ez egyrészt jót tesz a blognak, mert színesíti az én privát családommal és életemmel kapcsolatos gondolataimat.

Másrészt felvillant más élethelyzeteket is, hasonló cipőben járó második feleségekről. Ezekre mindig nagyon sok visszajelzés érkezik, újabb és újabb követő ragad klaviatúrát, keres meg privátban, olykor csak azért, hogy kibeszélhesse magából a bajait.

Most kifejezetten szeretnélek benneteket buzdítani, hogy írjatok nekem, meséljétek el, milyen az életetek a párotok mellett, akinek már volt előttetek családja, netán gyermekeket is hozott a kapcsolatba. Írjátok le, milyen nehézségekkel és örömökkel van dolgotok a mindennapokban, milyen gondolatokkal küzdötök, amit nem mindenki előtt tudtok felfedni, mert nem találtok megértő fülekre. Szeretnék ugyanis még több és több hús-vér történetnek helyet adni a blogon, hogy érezzétek, nem vagytok egyedül, sokszor nagyon erős a hasonlóság és a problémahalmaz ebben az élethelyzetben. Mi a dolgotok, miért jó mindez?

Elvált pasi, nevelt gyerek? Írd meg történeted!

A folytatásért kattints a Második feleség caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top