Család

Szerelmi blokkok, amikről lehet, hogy nem is tudsz

A szerelmi problémák az esetek 99 százalékában 2 csakrát érintenek. A szakrális csakrát és a szívcsakrát. Most a szakrális csakra blokkjairól olvashatsz.

Sokan kérnek tőlem rózsakvarc ékszereket az ideális társ bevonzására, vagy szerelmi kapcsolataik javítására. A rózsakvarc segít a szeretet rezgésére hangolódni, a bánatot elengedni, megbocsátani. Ha a probléma ismétlődő, újra és újra szembetalálkozol vele, akkor viszont egy olyan lelki blokkról van szó, amit nem oldottál még meg, és lehet, hogy nem is tudsz róla.

A féltékenység, az örökös rettegés, hogy elhagynak, vagy az olyan pár bevonzása, aki semmibe vesz, annak a jele, hogy önmagadról alkotott képeddel valami probléma van. Gondolkozz csak el rajta, ismétlődnek-e az életedben, a párkapcsolataidban bizonyos minták? A szakrális csakra felel az identitásért, a saját magaddal és az ellenkező nemmel való kapcsolataidért. Ezen a területen érhet minket a legtöbb “sérülés”. Leginkább tinédzserkorban, de természetesen bármikor máskor is. Kamaszkorban alakul ki a személyiséged női vagy férfi része, ha ebben az időszakban traumák érnek, képes vagy egy életen át hurcolni őket. A trauma alatt nem feltétlenül a tragikus dolgokat értem. Trauma lehet egy kritika, ami nagyon eltalál, egy szakítás, egy túl kemény szülői reakció.

A folytatásért kattints az Ezo caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top