Család

A Facebook ezentúl a szakításkor is segít

Új funkciókat tesztel a Facebook, melyek megkönnyítik majd a volt párunktól való elszakadást, anélkül, hogy törölnünk kellene őt az ismerőseink közül.

Az új funkciókat akkor ajánlja majd fel a Facebook, ha a Kapcsolatban státuszunkat Egyedülállóra változtatjuk. Ekkor lehetőségünk lesz beállítani, hogy a volt párunk bejegyzései ne jelenjenek meg a  hírfolyamunkban, nem ajánlja fel  a nevét a fotók megjelölésekor, és nem teszi előre a chaten sem.

A Facebook ezentúl a szakításkor is segít

 

Néhány kattintással a közös fotókról is törölhetjük a megjelölésünket. Mindemellett beállíthatjuk azt is, hogy az exünk a jövőben szintén kevesebbet lásson az általunk közzétett tartalmakból a hírfolyamban.

Mindezt eddig is elérhettük azzal, ha töröltük a volt párunkat az ismerőseink közül. Ezután azonban ezt nem kell megtenni. Így, ha egy kis nosztalgiázásra vagy önkínzásra támad kedvünk, még mindig rákattinthatunk a profiljára.

A szakítást segítő funkciók első körben az Egyesült Államokban lesznek elérhetők.

Forrás: Time

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top