Család

4 jel, amiből tudhatjuk, hogy halottaink még mindig a közelünkben vannak

Elveszíteni valakit, akit szerettünk, az egyik legnehezebb próbatétel az életben. Mindnyájan túlesünk rajta, és küzdünk az elengedéssel. De tudnunk kell, hogy ha még fizikailag itt is hagytak minket, a lelkük még időről időre a közelünkben lehet, ha ezt a 4 jelenséget tapasztaljuk.

1. Érezzük az illatukat

Ha a szeretett személy lelke közel van, többféleképpen érezhetjük. Az egyik gyakori érzékelés: az illatának észlelése. Az, hogy valakiből milyen illat árad, nagy hatással van ránk a kapcsolatban. Erőteljesen fel tudjuk idézni, szinte meg tud csapni még akkor is, ha már nincs velünk.

2. Felbukkannak az álmainkban

Álmunkban gyakrabban találkozhatunk az elhunyt hozzátartozóinkkal, hiszen a tudatalattinkhoz tartoznak, ami sokkal nyitottabb a spirituális világ felé, mint a tudatunk. Az ezotériát és spiritualitást kutatók szerint, ha ilyen történik, nagy valószínűséggel egy üzenetet kapunk a másik oldalról.

4 jel, amiből tudhatjuk, hogy halottaink még mindig a közelünkben vannak

3. Eltűnt a dolgok az otthonunkban

Nyugtalanító érzés, amikor egy tárgyat nem ott találunk meg, ahová biztosan tudjuk, hogy letettük. Ilyenkor rég nem látott szeretteink vagy barátaink viccelnek meg minket, ezért álljunk hozzá mi is humorral, és idézzük fel a régi, együtt töltött vidám pillanatokat!

4. Szokatlan gondolatok

Ha azt tapasztaljuk, hogy olyan gondolataink támadnak, amiket nem érzünk sajátunknak, elképzelhető, hogy a szerettünk próbál így párbeszédbe elegyedni velünk. Néhányak szerint ezektől sem kell megijedni, inkább el kell gondolkodni, hátha jelentése van ennek is.

4 jel, amiből tudhatjuk, hogy halottaink még mindig a közelünkben vannak

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top