Család

Feleségét dicsőítő férfi posztja robbantotta fel a netet

Rayena dolgozó anya, a férje pedig támogatja ebben, sőt hősnek tartja.

Bobby Wesson marketingszakemberként, a felesége pedig traumás nővérként dolgozik. Sok családban dolgozik mindkét szülő, az azonban ritka, hogy a férj ennyire felnézzen a párjára azért, amit csinál.

Bobby november 7-én készített egy képet a szundikáló feleségéről, amit megható sorokkal kísérve osztott meg a Facebookon:

A feleségét dicsőítő férfi posztja robbantotta fel a netet

“A feleségem szundikál. Egy óra múlva felébred, és készen áll a munkára. Minden szükséges apróságot ellenőriz, és előkészít, amire szükség van. A haját és a sminkjét gyorsan megcsinálja. Ezután panaszkodni fog, hogy szörnyen néz ki. Ezzel én nem értek egyet, amit hangsúlyozok is, és készítek neki egy csésze kávét. Leül a kanapéra, és megpróbálja meginni a kávét, miközben boldogan játszik a kisfiunkkal, aki őt használja mászókának. Csókot nyom a gyermekünk arcára, majd megcsókol engem, és elindul a kórházba, hogy segítsen az embereknek, azoknak, aki talán életük legnehezebb időszakát élik. Autóroncsok, lőtt sebek, robbanások, szenvedélybetegek… Anyák, apák, gyerekek, családok, nem számít, hogy kivel mi történt, ő mindenkire vigyáz. 14 óra múlva hazajön majd, és megpróbálja kizárni a vért és a könnyeket, amikben része volt a nap folyamán. Néha nem akar beszélni róla, néha alig várja, hogy beszélhessünk róla. Néha sír, néha nevet, egy biztos, a következő műszakig velünk tölti az idejét. A feleségem traumás nővér, a feleségem egy hős.”

A poszt gyorsan terjedni kezdett a neten, több mint 500 ezer lájkot és 130 ezer megosztást kapott.

A feleségét dicsőítő férfi posztja robbantotta fel a netet

Forrás: buzzfeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top