Család

Miért sunnyognak a férfiak?

Ahogyan legutóbb írtam, egy komoly társkeresőn ismerkedem. Az életben sem könnyű, de hogy ott mi van? Először is, az, hogy molettként jellemzem magam, már egy csomó pasinál kizáró ok.

Még az ápolatlan, sörhasú, szájszagú, alacsony iskolázottságú és csak szexet kereső pasiknál is – azért őket hoztam fel példának, mert velük én semmi esetre nem állnék szóba. Tehát minden férfi 90-60-90, 170 cm magas, diplomázott, okos, kedves, házias nőt keres. Úgyhogy a magamfajta duci, diplomás, kedves, házias nő szinte szóba se jöhet náluk.

Na mindegy, azért kapok én is leveleket, és randin is voltam már jó néhányon. De valahogy az első randi után, vagy 2-3 randi után a férfiak elpárolognak. Még az utolsó randin megbeszéljük, hogy akkor holnap mondjuk elmegyünk moziba, aztán vagy 1. a randi előtt félórával ürügy nélkül lemondják, aztán elfelejtenek felhívni, hogy bocsi tegnap ez, meg ez történt és elnézést, de pótoljuk be holnap; vagy 2. egyáltalán nem jelentkezik. Én meg otthon ülök kisminkelve, felöltözve és csak várok, várok… Ez ultragáz!

A folytatásért kattints a Dundi angyal caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top