Család

11 dolog, amiről nem beszélnek a meddő nők

Nagyon nehéz feldolgozni, ha valakinek nem lehet gyereke. Ismerjük meg, miket gondolnak a meddő nők. Olyan gondolatokat fogsz olvasni, amiről nem szívesen beszélnek az érintettek.

Amikor megtudtam, hogy meddő vagyok, soha életemben nem éreztem magam olyan rosszul korábban.

Boldog voltam, mikor megtudtam, hogy meddő vagyok. Csak magamra és a férjemre kell koncentrálnom.

Megtudtam, hogy meddő vagyok egy rák okozta komplikáció miatt. Pedig semmit sem szerettem volna jobban, mint anyának lenni.

11 dolog, amiről nem beszélnek a meddő nők

Mindig, amikor megkérdezik, hogy miért nincs gyerekem, azt szoktam hazudni, hogy nincs rá pénzem. Nem szeretném mindenkinek elmondani, hogy meddő vagyok.

Amikor gyerekeket látok, érzem, hogy édes teher, mégis örülök, hogy meddő vagyok.

Amikor az orvosok mondták, hogy meddő vagyok, fogalmam sem volt, hogy mit csináljak. Soha nem tudtam elképzelni magam a gyerekeim nélkül. Teljesen újra kellett gondolnom az életem.

Meddő vagyok, és ettől úgy érzem magam, mintha kevesebb lennék mindenkinél.

Örülök, hogy meddő vagyok, de senkinek nem kívánom, hogy rá mondják ezt a borzasztó fájdalmas szót.

A meddőségem megkeserített.

Minden egyes nap eszembe jut, hogy meddő vagyok, ha mégsem jut eszembe, akkor biztos, hogy ezzel álmodom. Borzasztó fájdalmas képeket látok.

Meddő vagyok. Pedig mindennél jobban szerettem volna gyerekeket. Azt hiszem jó lenne örökbe fogadni, csak megrémítenek a “mi van ha” mondatok.

 

További idézeteket itt olvashatsz angolul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top