Család

Teremtsd meg azt, akire vágysz!

Ha a válaszod igen, akkor már jó úton jársz afelé, hogy be is toppanjon az életedbe. De ha nem tudod még, kire vágysz, akkor bizony végig kell tudatosan gondolnod.

Mégis hogyan tedd mindezt? Hogyan teremtsd meg magadnak a kívánt partnert? Kezdd el meglátni az élet szépségeit és ezekre fókuszálni, nem pedig a negatívakra. Tudom, közhelyes, de alapsegítség az élet minden területén is. Ezerszer írtam már ezekről, így nem szeretném magam nagyon ismételni, de a lényeg először is az, hogy ne problémaként élj meg mindent, hanem tanulási folyamatként és megoldandó feladatként. Amikor azt látod, hogy ott áll előtted egy széles falacska, akkor keresd a megoldást, ne pedig zsörtölődj és nyafogj, és soha ne mondd, hogy jajjjjjj… de nehéz az élet, és nem tudom megcsinálni.

Csak előre, és a feladatra tessék koncentrálni. Fitty-futty megoldod, és utána pedig önbizalmad nő, jobban érzed magad, és majd örülni is fogsz a kihívásoknak, mert rájössz majd, hogy mindenre képes vagy. Amint ez megy, elkezdesz pozitívan szemlélődni.

A folytatásért kattints a Magabiztos nő caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top