Család

Ír királyfi magyar nőt keres – csaló vadászik a társkeresőn

A társkeresés napjainkban mindennapos jelenség. Nem csak a fiatalok, az idősebb generáció is keresi párját. Férfiak, nők egyaránt.

Hisz senki nem akar egyedül megöregedni, s 40, 50, 60 évesen is vágyik mindenki egy kis szerelemre, boldogságra. Így volt ezzel egy számomra nagyon kedves ismerős is, s most ő mesélte el nekem történetét, amit mindenképpen tanulságosnak tartok, így megosztom veletek.

“Többoldali unszolásnak engedve regisztráltam társkereső oldalon. Kimondottan olyat kerestem, ahol nem huszonévesek portyáznak szexet keresve, hanem az idősebb generáció képviselteti magát. Átlagos adatlapot töltöttem ki, átlagos képpel. Néhány férfival levelezgettem, de semmi komoly jelentkező nem akadt. Nem bántam, nem sürgetett az idő. Így is beszélgettem különféle emberekkel, tapasztalatokat gyűjtöttem. Nem találkoztam egyel sem, addig nem jutottunk el.

Aztán bejelölt Ő. Az 50-es éveiben járó, olasz származású ír üzletember. Nagyon sármos volt, szimpatikus arcú, jó megjelenésű. Adott magára, s a képeken egyből látszott, hogy nem hivalkodóan, de van mit a tejbe aprítania. Kicsit furcsállottam, hogy mit keres egy magyar társkereső oldalon, főképp, mivel magyarul sem beszél, de kezdetben nem foglalkoztam vele.

Segített a Google a társalgásokban, mivel én nem beszélek angolul, ő meg nem beszélt magyarul…”

A folytatásért kattints Kiss Emese caféblogjára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top