Család

5 tipp egyedülálló szülőknek társkereséshez

Sosem titkoltam, hogy hatalmas lelkesedéssel keresem a társam, ráadásul különböző felületeken. Keresek online és nem online, itt és ott.

Az online társkeresés nagyon hasznos abból a szempontból, hogy nagy teret enged, nagy a merítés, és nagyon sok tapasztalatot gyűjthetsz. Erről már sokat írtam, a keresőben keresgélj nyugodtan. De nemcsak az online világ létezik, hanem a valós, kézzel fogható világ is, és bizony így is lehet társat keresni. Egy-egy célzott buli, jól összeszervezett találkozó, sokat lendíthet az emberen. Szóval amennyiben készen állsz és talpra álltál, nyitott vagy, és vágysz az új élményekre, akkor indulás. Hajrá!

De mégis mire figyelj oda, ha egyedülálló szülő vagy? 5 tipp az egyedülálló szülőnek, ha már készen állsz a hódításra.

Nézz körül interneten!

Szerintem nagyon jó az online világ arra, hogy tapasztalatokat szerezz, önbizalmat gyűjts, és visszakerülj a körforgásba. Bókok, levelek, különböző fazonok, élettörténetek, stílusok… szóval nagyon jó tapasztalatszerzés. Vágj bele, de ne ragadj le az online világban.

A folytatásért kattints a Magabiztos nő caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top