Család

Válni akar a 84 éves asszony, mert a férje csak havonta kétszer szexelt vele

A feleségnek nem csupán mennyiségi, de minőségi kifogásai is voltak 88 éves férje szexuális teljesítményét illetően.

Egy 84 éves olasz asszony azért indított válópert 88 éves férje ellen, mert az csak havonta kétszer volt hajlandó szexelni vele, ez pedig a feleségnek nem volt elég. A nő, aki már két férjét túlélte, arra is panaszkodott, hogy a jelenlegi házastársa nem annyira jó az ágyban, mint a korábbiak.

A nyugdíjas tanárnő elismerte, hogy minden egyéb tekintetben boldog és elégedett a férje mellett, azonban nem érti, hogy miért kellene lemondania a szexről csupán az életkora miatt.

Az asszony elismerte azt is, hogy megpróbálta rávenni a férjét, hogy vegyen be Viagrát, ám a nyugalmazott banktisztviselő szívbetegsége miatt erre nem volt hajlandó. A feleség szerint a férj szívének azonban semmi baja nincs, egyszerűen csak arról van szó, hogy szívesebben megy pétanque-ot játszani a barátaival, mint hogy vele szexelne. A nő azzal is megfenyegette a férjét, hogy keres magának egy szeretőt, ám ez sem hatott rá.

Hogy végül elváltak-e vagy sem, azt nem hozták nyilvánosságra.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top