Család

A szeméttelepről bányászta ki lánya esküvői ruháját az anya

A jól szituált családanya nem nyugodott bele, hogy lánya esküvői ruhája a szemétre került. Saját kezűleg kerítette elő.

A New York-i Lucinda Ballard néhány napja ment férjhez a párjához, a fogadás után pedig Oscar de la Renta márkájú menyasszonyi ruháját a szülei vitték haza egy zacskóban, több más csomaggal együtt.

A lakóházuk egyik alkalmazottja segített nekik felvinni a lakásba a csomagokat, ám a ruhát tartalmazó zacskót a nagy összevisszaságba szemétnek vélte, és kidobta az alsó hangon is legalább 4000 dollár, vagyis mintegy 1,1 millió forint értékű menyasszonyi ruhát.

A szemétből bányászta ki a lánya esküvői ruháját az anya

Lucinda édesanyja elborzadt, amikor észrevette, hogy a ruha eltűnt, de sokkal inkább magát hibáztatta, hogy nem figyelt rá eléggé, mint az alkalmazottat, aki szerinte teljesen érthető, emberi hibát követett el azzal, hogy kukába hajította a ruhát.

Az anya úgy döntött, nem hagyja veszni a ruhát, hiszen az – mint fogalmazott – egy gyönyörű szerelmi történet szimbóluma.

Mivel a kukásautó már elvitte a szemetet, az asszony kiderítette, hogy melyik szeméttelepre szállították, majd rögvest oda is ment. A házuk karbantartója, valamint egy közegészségügyi felügyelő társaságában aztán védőöltözetet húztak, és a szó szoros értelmében a szeméthalmok közé vetették magukat.

Több mint egy óra elteltével aztán a menyasszonyi ruha előkerült, méghozzá teljesen sértetlen állapotban. Az anya csak ezután hívta fel a lányát, hogy elmesélje neki a történteket. Lucinda saját bevallása szerint alig akart hinni a fülének, és úgy gondolja, hogy az édesanyja egy hős.

Forrás: New York Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top