Család

A hűtlenség egy magasabb szintre emelte a kapcsolatunkat

Júliusban több bejegyzésben is írtam a hűtlenségről. Akkor érkezett a következő olvasói levél, amely rávilágít arra, hogy a hűtlenség soha nem ok nélkül tör be egy pár életébe, és megmutatja, hogy lehet még közös élet egy félrelépés után, ha mindkét fél hajlandó dolgozni a kapcsolatért.

Érdekességképpen szeretném megosztani a házasságunk történetét. Talán más is tanul belőle. 20 éve vagyunk együtt a párommal, ebből 17 éve vagyunk házasok. Mindkettőnknek ez volt az első nagy szerelem. Szép házasságunk volt mindig, olyan igazi álompárost alkottunk.

Mindig voltak közös céljaink, amiket szépen sorban meg is valósítottunk. Házat építettünk, autót vásároltunk. Közben azért jöttek nem tervezett dolgok is, de mi ezeket is könnyedén vettük. Devizahitel, munkanélküliség minket is érintett, de a többséghez képest mi ebből nagyon gyorsan kimásztunk. Eladtuk a házunkat, majd 400 kilométerrel arrébb újraépítettük az életünket. A páromnak jó munkahelye volt, és megvásároltuk álmaink házát álmaink helyén.

A folytatásért kattints a Bízz magadban caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top