Család

Újabb szerelmi leckét kaptam – elég már!

Nincs olyan, hogy mindig ugyanolyan pasival találkozol. Nem-nem, ők a változók, te pedig a változatlan.

Vagyis az, akinek szükség esetén módosítania kell, ha ugyanaz történik. Pontosan addig kapjuk a leckéket újra és újra vissza, amíg nem oldjuk meg őket. És ha mindig ugyanúgy oldod meg, akkor nem változik semmi.

Na, pont ez történt velem most is. Tiszavirág-életű kapcsolatom a napokban véget ért. Pedig már majdnem eljutottam a bakancslistámon lévő görög szigetek valamelyikére is. (Mondjuk, a migráns-szitu miatt is jobb, hogy nem.)

Hogy miért lett vége, amikor minden csodásnak tűnt, és mindenben stimmeltünk? Hát azért, mert ő nincs készen (még) egy újabb kapcsolatra. Természetesen, ha a két félből az egyik nem tudja teljesen adni magát, akkor abból nem lesz “rendes” kapcsolat. Ezt nemcsak szakemberként, hanem nőként is meg tudom erősíteni. (Szakemberként beírok magamnak pár piros pontot, mert segítettem nekik rájönni arra, hogy még van munkájuk magukkal. De ugye most a magánéletemről van szó…)

A folytatásért kattints a Menthai caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top