Család

Minden nő megérdemli, hogy királynőként bánjanak vele

Értékes vagy. Megérdemled, hogy szeressen, és a tenyerén hordozzon valaki. Nincs különösebb oka, csak azért, mert ide születtél, és egyedi, különleges vagy, akinek igenis jár, hogy lángolóan szeressék.

Megérdemled, hogy egy olyan férfi szeressen, aki tudja, hogyan kell. Úgy igazán hogyan kell szeretni egy nőt. Azt az egy nőt, akivel egymást választották.

Olyan férfi, aki úgy tud rád nézni, mintha te egy varázslat lennél. Az a fajta csillogó varázslat, amit akkor érzel, ha térdig állsz a tengerben, és a kék számtalan árnyalatát látod magad előtt a nagy messzeségben, miközben a hullámok játszanak körülötted. Egy olyan férfi, aki örül, ha veled, csakis veled randevúzhat a kandalló mellett, alig ruhában úgy, hogy csak beszélgettek a lelketek legmélyén lévő érzésekről egész éjjel. Olyan, aki ismerni akarja a félelmeidet, aggodalmaidat, bizonytalanságaidat, fóbiáidat és kétségeidet, és minél többet ismer meg belőlük, annál jobban beléd szeret.

Olyan férfi, aki lángol érted azért, amilyen vagy legbelül.

Egy férfi, aki csak még inkább szerelmes lesz attól, ha reggel hétkor meglát, félig kinyílt szemmel, keszekusza hajjal, morcosan, mert nem vagy egy korán kelő fajta, aki boldog mosollyal az ajkán ébred. Pont az az ember, aki a reggeli kávéd előtt, alatt és után is szeret, sőt még akkor is, ha idegösszeomlást kapsz a tükör előtt, meglátva a fizimiskádat és előadod a “nincs egy göncöm sem” nagyjelenetet. Egy férfi, aki csak azzal, hogy a kezedre teszi a kezét, olyan melegséggel tölti el a szívedet, amiről nem is gondoltad volna, hogy létezik.

Minden nő megérdemli, hogy királynőként bánjanak vele

Egy férfi, aki nemes egyszerűséggel rajong érted. Aki azokon a napokon, amikor úgy érzed, meg sem érdemled, hogy ennyire szeressen valaki, ott van melletted, hogy emlékeztessen, hogy miért érdemled meg a szerelmének minden cseppjét. Mert egyszerűen képtelen nem szeretni. Mert neki ez az egyszerűbbik út. Mert rólad van szó.

Olyan férfihez menj feleségül, aki ott van melletted minden “mi lesz, ha” pillanatodban. “Mi lesz, ha undok vagyok? Mi lesz, ha anyám cikizni kezdi? Mi lesz, ha lefogyok 10 kilót? Mi lesz, ha hízok 30-at? Mi lesz, ha elvesztem az állásomat? Mi lesz, ha elvesztem az életkedvemet? Mi lesz, ha elfelejtem, ki vagyok? Mi lesz, ha hozzávágok egy tányért, ha mérges vagyok?”

Ahhoz a férfihez menj hozzá, aki ott lesz neked az élet minden váratlan buktatójánál.

Egy férfi, aki meghallgatja szeretettel, ha el akarod mesélni neki a napodat és pontosan tudja, mikor hagyja, hogy egyedül mászd meg az előtted tornyosuló hegyet, és merülj alá a téged ellepő hullámokba. Érti, hogy vannak dolgok, amiket egyedül kell megoldanod, és nem akar beleavatkozni és mindenáron helyetted cselekedni. Egy férfi, aki ott van, hogy emlékeztessen arra, hogy az “igen” szó mit jelent, és mennyire mély tartalma van. Aki akkor is melletted áll, amikor a valóságtól teljesen elrugaszkodsz, és elveszel a saját gondolataid körforgásában.

Egy férfi, aki levesz a lábadról, lassúzik veled vagy egy tökéletesen időzített poénnal visszaránt a földre, ha épp elszállnál mérgedben. Olyan férfi, aki érti, hogy a szerelem ezekben a kis dolgokban rejlik. Aki nem mártírként mosogat el, hanem olyan emberként, aki úgy tekint az otthonára, mint egy szeretett helyre, amit rendben akar ő is tartani. Megtankolja az autót, mert tudja, hogy te utálsz a benzinkútra járni. Egy férfi, aki nemcsak Valentin-napon hagy neked kedves, szerelmes üzenetet a hűtőn, hanem egy átlagos kedd reggelen is. Olyan ember, akit végtelenül hidegen hagy a rúzs minden árnyalata, hacsak nem a te szádon van.

Minden nő megérdemli, hogy királynőként bánjanak vele

És amikor nehéz időkön mentek keresztül közösen, biztosnak kell lenned benne, hogy olyan emberhez mentél hozzá, aki mélyen a szemedbe nézve tudja azt mondani neked, hogy “Megoldjuk. Minden rendben lesz. Nincs miért aggódnod.” Egy férfi, akinek a leghőbb vágya az, hogy részt vehessen az életedben. Nem ijed meg, ha sikeres vagy, hanem inkább veled örül. Nem rendez féltékenységi jelenetet, ha valaki jól megnéz az utcán, mert pontosan tudja, hogy főnyeremény vagy, de csak számára kötelezted el magad. Olyanhoz menj hozzá, aki annyira tud szeretni, hogy minden szinten felszabadulsz tőle. Egy férfi, akinek a szerelme segít átlépni a saját korlátaidon és tőle elhiszed, hogy mindenre és bármire képes vagy. Ez az ember felnyitja a szemed a nagyvilágra, és te boldogan felnyitod az övét ugyanúgy.

Még ha most azt gondolod is, hogy ilyen férfi márpedig nem létezik, és csak egy elvetemült romantikus képzelgés az egész, akkor is az az igazság, hogy ennél alább nem adhatod, ha igazán szereted magad. Ha egy életre tervezel valakivel, akkor pont erre az alapra van szükséged ahhoz, hogy boldogan és kiteljesedve élj egy igazi társ mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top