Család

Tévhitek a párkapcsolatról: a párom a legjobb barátom?

Sokan osztják azt a véleményt, hogy a társunk a legjobb barátunk is kell hogy legyen. Olyan valaki, akivel minden titkunkat, vágyunkat, gyengeségünket megoszthatjuk, mindent feltárhatunk és megmutathatunk magunkból.

Azt gondolom, hogy ez is egy a házassággal kapcsolatos tévhitek közül. Ugye, ismeritek A kékszakállú herceg vára című operát? A herceg új nőt visz a kastélyba, aki felfedez hét, lakattal lezárt ajtót, és azt követeli, hogy a herceg sorra nyissa ki neki az ajtókat, mert nem bírja elviselni, hogy a férfinak titkai legyenek előtte, mert addig nem érzi magát biztonságban mellette. Mire a herceg sorra kinyitja az ajtókat, sorra kiderülnek a titkok, majd a hetedik ajtó kinyitása után a vár elsötétül.

A hetedik szobában azok az asszonyok vannak, akikkel a férfinak eddig dolga volt, akik lélekben gazdagították a herceget. A nő megrémül, hogy ő csak egy lesz a sok közül, be kell állnia a sorba, és ezzel véget is ér a kapcsolat.

A folytatásért kattints a Bízz magadban caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top